Transportbedrijf Tom van Kleinwee

Transportbedrijf Tom van Kleinwee

Met transportbedrijf Tom van Kleinwee heeft u te maken met het transportbedrijf dat u helpt bij het vervoer van al uw goederen. Onze transportactiviteiten lopen zeer uiteen waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. Transportbedrijf Tom van Kleinwee is voornamelijk werkzaam in de Benelux, maar wij maken het vervoer naar overige Europese landen ook mogelijk. Wij denken met u mee. Slimme en vooral efficiënte oplossingen. Het is de reden waarom wij een passie voor ons vak hebben. Het is ons doel om u de beste transportoplossing aan te bieden. Daar zet ons team van chauffeurs zich dagelijks voor in.

Transportbedrijf Nederland

Wij zijn een transportbedrijf in de omgeving van Utrecht. Wij bieden diverse transportactiviteiten aan waardoor wij u met het vervoer van al uw goederen kunnen helpen. Organiseert u evenementen op locatie? Dan helpen wij u met evenementen transport. Verder vervoeren wij levensmiddelen, doen wij aan koel- en vriestransport en doen we dit alles niet alleen in Nederland. Als transportbedrijf in Nederland richten wij ons namelijk ook op internationaal transport. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste keuzes wat betreft transport en logistiek? Wij denken graag met u mee en bieden u advies. Door onze jaren ervaring bieden wij de best mogelijke transportoplossingen voor goederenvervoer.

Betrouwbaar en flexibel transportbedrijf

De twee belangrijkste kenmerken van ons transportbedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als een volwaardig logistieke dienstverlener zowel in Nederland als in het buitenland. De kernwaarden betrouwbaar en flexibel kwamen altijd terug in ons werk. Als Nederlands transportbedrijf zijn wij groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en efficiënte dienstverlening te garanderen. Tegelijkertijd zijn wij nog klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Hierdoor houden wij uw specifieke wensen in acht en kunnen wij met u meedenken over transportoplossingen.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag? Transportbedrijf Tom van Kleinwee verzorgt distributie in heel europa. Van kleine tot complete ladingen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor alle transport mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!