Koel & Vriestransport

Koeltransport in Nederland

Transportbedrijf Tom van Kleinwee is jarenlang expert in koeltransport. Het vervoeren van gekoelde producten gaat met onze hulp voorspoedig. Wij houden met alle factoren rekening die belangrijk zijn bij gekoeld transport. Voorbeelden hiervan zijn producten die speciaal verpakt zijn, snel vervoerd moeten worden of op andere wijze speciaal behandeld dienen te worden. Koeltransport is misschien wel de meest voorkomende transportbehoefte en is dan ook een specialisme van transportbedrijf Tom van Kleinwee. Onze chauffeurs die het koeltransport uitvoeren, werken volgens hoge kwaliteitseisen. Zij zijn bekend met de specifieke eisen van geconditioneerd transport en zorgen voor een efficiënt transport. Bent u op zoek naar een transportpartner voor uw gekoelde producten in Nederland?  Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn ook in te schakelen voor transport naar het buitenland.

Gekoeld transport

Aan deze specifieke manier van transport worden hoge eisen gesteld op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Het is natuurlijk belangrijk dat de lading gedurende de reis gekoeld wordt en blijft. Afhankelijk van de lading dient er een bepaalde temperatuur aangehouden te worden. Sommige producten dienen bevroren vervoerd te worden, terwijl anderen een constante temperatuur vereisen. Transportbedrijf Tom van Kleinwee voorziet in al deze behoeften. Wij regelen de juiste temperatuur voor de gekoelde of bevroren producten en de constantheid van de temperatuur. Hiermee bewaken wij de kwaliteit van de producten en zorgen daarnaast voor een kwalitatief en efficiënt gekoeld transport.

Geconditioneerd vervoer door ervaren chauffeurs

Onze voornaamste taak is het vervoeren van producten die geconditioneerd opgeslagen en vervoerd dienen te worden. Onze medewerkers zijn bekend met alle eisen aan de opslag van de gekoelde producten en het vervoer ervan. Met onze ervaren chauffeurs helpen wij u bij het vervoer van uw geconditioneerde producten. Met een goede planning en communicatie verwezenlijken wij uw transportwensen. Wij doen er alles aan om uw koel- of diepvriestransport op de afgesproken tijd in binnen- of buitenland op gewenste locatie te bezorgen. Wilt u meer weten over gekoeld transport of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Betrouwbare partner voor koel & vriestransport

Hygiëne, tijdige levering en goed functionerend materieel … een aantal aspecten die belangrijk zijn bij koel- en vriestransport. Aspecten die vragen om een betrouwbare partner die dat transport voor u regelt en uit handen neemt. Transportbedrijf Tom van Kleinwee heeft al jaren ervaring op dit gebied.

Door de moderne uitrusting van onze wagens en opleggers, kunnen de producten onder de juiste condities vervoerd worden. Ook wordt de temperatuur optimaal bewaakt tijdens het transport. Op deze manier bent u verzekerd van koel- / vriestransport dat met uiterste zorg wordt uitgevoerd tot op de plaats van bestemming. Wat die bestemming is, wordt vooraf met u bepaald. Doordat wij in het bezit zijn van gestuurde opleggers met laadklep, kunnen wij vrijwel overal leveren en onszelf redden. Zonder dat u of uw klant hier omkijken naar heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!