Koel & Vriestransport

Koel & Vriestransport

Hygiëne, tijdige levering en goed functionerend materieel … een aantal aspecten die belangrijk zijn bij koel- en vriestransport. Aspecten die vragen om een betrouwbare partner die dat transport voor u regelt en uit handen neemt. Transportbedrijf Tom van Kleinwee heeft al jaren ervaring op dit gebied.

Door de moderne uitrusting van onze wagens en opleggers, kunnen de producten onder de juiste condities vervoerd worden. Ook wordt de temperatuur optimaal bewaakt tijdens het transport. Op deze manier bent u verzekerd van koel- / vriestransport dat met uiterste zorg wordt uitgevoerd tot op de plaats van bestemming. Wat die bestemming is, wordt vooraf met u bepaald. Doordat wij in het bezit zijn van gestuurde opleggers met laadklep, kunnen wij vrijwel overal leveren en onszelf redden. Zonder dat u of uw klant hier omkijken naar heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Contact opnemen!