Speciaal transport

Speciaal transport op maat

Een van de mogelijkheden die wij aanbieden met transport is speciaal transport. U kunt speciaal op alle manieren opvatten. Heeft u goederen die extra lang, breed, zwaar of hoog zijn? Alle goederen die qua afmetingen, levertijd en massavolume niet bij het regulier transport passen, vallen onder dit soort transport, ook wel exceptioneel transport genoemd. Bij de uitvoer van dit transport dient vaak een vergunning of ontheffing aangevraagd te worden. Daarnaast vereist het transport van speciale ladingen in Nederland of in het buitenland speciale expertise en aandacht. Tom van Kleinwee is hierbij de transportpartner die u nodig heeft. Wij vertalen uw wensen en eisen naar de juiste vorm van transport, zodat u onbezorgd uw speciale ladingen kunt laten vervoeren. Neemt contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Vervoer van speciale ladingen

Voor het vervoer van speciale ladingen is het van belang dat dit met expertise, aandacht en focus gebeurt. Door de afwijkende eigenschappen van de lading met betrekking tot lengte, gewicht en hoogte vereist dit soort transport een andere aanpak. Om dit vakkundig op te lossen, denken onze experts met u mee met betrekking tot de logistieke aanpak. Wanneer het reguliere transport geen optie is voor uw ladingen kijken wij verder of zwaar transport of exceptioneel transport voor u de juiste oplossing is. Onze chauffeurs zijn bekend met elk soort transport en zorgen voor een efficiënt en vakkundig vervoer.

Exceptioneel transport op maat

Wanneer de goederen die u wilt vervoeren afwijken qua afmetingen en massa, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen speciaal transport van A tot Z. Dit betekent dat wij met u meedenken over de mogelijkheden, adviseren over het logistiek proces en naar uw wensen de ladingen vervoeren met efficiëntie en expertise. Dankzij onze ervaring in het vak, ons transportmateriaal en de beste chauffeurs zorgen wij voor een transport traject dat perfect loopt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervoer van uw speciale ladingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!