Wegtransport

Wegtransport op maat

Bent u op zoek naar een partner voor uw wegtransport? Dan bent u bij transportbedrijf Tom van Kleinwee aan het juiste adres. Wij vervoeren uw goederen. Of het nu gaat om kleine zendingen, deelpartijen of complete ladingen. Wij verzekeren u van een efficiënt en vakkundig transport in de Benelux, maar ook ver daarbuiten. Bij ons kunt rekenen op expertise, een hoog serviceniveau, gecertificeerde chauffeurs en een goede prijs. Wat uw transportvraag ook is, wij denken met u mee en bieden u de beste oplossing. Hierbij adviseren wij u over het beste type transport en de logistieke planning. Wij zetten u al klant voorop en vinden daarom dat wij een stapje extra kunnen doen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport? Neem dan contact met ons op.

Internationale wegtransport

Bij transportbedrijf Tom van Kleinwee bieden wij diverse wegtransport diensten aan. Hieronder valt het internationaal wegtransport. Ons specialisme ligt in de Benelux, maar ook in de rest van de Europese landen regelen wij uw transport. Onze chauffeurs rijden dagelijks naar verschillende buitenlandse landen. Voor ieder transport naar het buitenland kijken wij naar de beste prijzen, snelheid en duurzaamheid. Op deze manier verzekeren wij u ervan dat uw ladingen met de uiterste precisie worden vervoerd. Verder kijken wij ook naar de planning van uw transport en adviseren wij u over het juiste type transport. Wij hebben een breed aanbod van trucks, zodat wij al uw goederen kunnen vervoeren. Ook als dit speciaal transport betreft.

Uw transport uitbesteden

Bij transportbedrijf Tom van Kleinwee zien wij uw vracht als onze verantwoordelijkheid. Daarom vervoeren wij uw goederen met grote nauwkeurigheid. Hierbij zorgen wij dat wij voldoen alle specifieke eisen, regels en wensen. Wat u ook wilt vervoeren, van levensmiddelen tot grote, zware machines, wij zijn uw transportpartner. Met onze oplossingen maken wij het u graag gemakkelijk, zodat u geen omkijk heeft naar het transport van uw goederen. Wij vinden het belangrijk dat deze oplossing ook op de lange termijn het beste voor u zijn. Daarom kiezen wij voor efficiëntie, expertise en stabiliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!