Dieplader transport

Professionele dieplader transport

Wilt u goederen vervoeren die bijzonder groot of zwaar zijn? Dan helpen wij u met dieplader transport. Een dieplader is een vrachtwagen waarbij de laadvloer lager ligt dan bij normale vrachtwagens. Hierdoor is het mogelijk om goederen met afwijkende maten en vormen eenvoudig te vervoeren. Een dieplader wordt daarom voornamelijk gebruikt bij speciaal transport. Deze krachtige vrachtwagen kunnen namelijk ook goederen vervoeren van meer dan 100 ton. Net als bij speciaal transport betekent het wel dat er bijzondere wet- en regelgevingen zijn voor transport met een dieplader. Maar, daar kunnen wij u bij helpen. Als uw transportpartner denken wij met u mee, adviseren wij u en vervoeren wij al uw goederen efficiënt en vakkundig.

Inzetten van dieplader voor uw goederen

Met diepladers is het mogelijk om goederen te vervoeren met extreme maten, vormen en gewicht. Diepladers worden veelal ingezet voor het transport van grote machines, zoals mobiele kranen, grondverzetmachines, trekkers en andere landbouwmachines. Omdat de ladingen op een dieplader zo afwijken, is het wel belangrijk dat de route die wordt gereden toegankelijk is voor de vrachtwagen. Als uw partner nemen wij de logistieke planning voor onze rekening en controleren wij de route vooraf. Komen we viaducten of bruggen tegen? Dan bekijken wij of dit haalbaar is voor de dieplader of dat we beter een omleiding kunnen nemen. Op deze manier verzekeren wij u ervan dat uw lading goed en veilig wordt afgeleverd.

Vakkundig vervoer met een dieplader

Bij Transportbedrijf Tom van Kleinwee bent u aan het juiste adres voor dieplader transport. Wij werken met de beste mensen, vervoeren alles met professionele en moderne trucks en staan voor u klaar. Wij denken met u mee over de logistieke planning, adviseren over de soort transport dat het meest geschikt is voor uw ladingen en vervoeren uw goederen met efficiëntie en expertise. Wij vervoeren door de hele Benelux, maar zijn ook inzetbaar in de rest van de Europese landen. Wilt u uw transport uitbesteden aan Transportbedrijf Tom van Kleinwee? Kom dan in contact of vraag vrijblijvend een offerte op!

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!