Beurs Transport

Beurs Transport op maat

Het vervoeren van goederen die bestemd zijn voor beurzen vraagt om een speciale aanpak. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van beurs transport, hoeft u zich geen enkele zorg te maken over het vervoer naar en van de beurzen.

Veilig en snel transport voor beurzen en evenementen

Zowel tijdsbestek als veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naleveren heeft in deze sector geen enkele zin omdat de beurs dan vaak al voorbij is.

Leveringen voor beurzen vragen om extra diensten en speciale wensen. Transportbedrijf Tom van Kleinwee B.V. ontzorgt u volledig gedurende deze vaak stressvolle periode. Wij vervoeren uw producten en opbouwmaterialen nationaal en internationaal precies op tijd met het juiste vervoermiddel tot op de stand. Niet alleen wanneer het gaat om een gegarandeerde tijdgebonden zending waarbij van tevoren de exacte leveringstijd  vaststaat, maar ook wanneer het een spoedzending betreft.

Het is ons doel het volledige beurs transport van A tot Z zo goed mogelijk te verzorgen. Veel klanten waarderen dit en maken van onze service gebruik. Door nauwkeurige samenwerking met de juiste contactpersonen en onze zeer flexibele dienstverlening kunnen wij u een veilig beurs transport garanderen. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten ons volledig in, het vervoer probleemloos en naar volle tevredenheid te laten verlopen. Kortom: het juiste materiaal op de juiste plaats en tijd!

Beurs transport of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!