Beurs Transport

Transport en logistiek in goede handen.

Bij Tom van Kleinwee ben je voor transport en logistiek goed. Het is ons vakgebied waar wij ons specialiseren door vakkundig advies en efficiënte transportoplossingen. Wij hebben onze eigen chauffeurs die uw goederen vervoeren van A naar B. Maar ook naar C als dit uw wens is. Wij zijn in te schakelen voor koel- en vriestransport en levensmiddelentransport, maar ook voor evenemententransport. Onze chauffeurs zetten zich in om uw goederen veilig te vervoeren. Bij ons bent u verzekerd van een goede transport.

Diversiteit aan transport diensten

Onze chauffeurs zijn ervaren in het vervoeren van goederen. Dit doen zij efficiënt en veilig. Voor onze huidige klanten vervoeren wij een diversiteit aan producten. Zo werken wij voor klanten die gekoelde producten willen vervoeren, voor klanten met levensmiddelen, maar ook voor partijen uit de evenementenbranche. Maar daar houdt het niet op. Tom van Kleinwee is ook in de te schakelen voor uw containertransport. Iedere transportvraag is bij ons te bespreken. Wij doen aan maatwerk en helpen u daarom persoonlijk met uw vraagstukken. Daarom zijn wij uw partner in de transport en logistiek.

Specialist in transport en logistiek

Met onze ervaring in en kennis van de markt ondersteunen wij u maximaal. We kunnen een chauffeur sturen voor het vervoer van uw goederen of we nemen de gehele logistieke planning voor onze rekening. Waar u ook tegenaan loopt met uw transport of logistiek, wij zijn uw partner. Wij vervoeren goederen door de Benelux, maar staan ook open voor aanvragen in andere Europese landen. Flexibiliteit houden wij namelijk hoog in het vaandel, net als service. Wij denken met u mee en adviseren waar nodig. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Bekijk ons overzicht of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste logistieke keuze. Bij ons is het transport van uw producten in goede handen.

Contact opnemen!