Dedicated transport

Wat is Dedicated transport?

Dedicated transport is een transportvorm waarbij een voertuig wordt ingezet om alleen goederen te vervoeren van een bepaalde opdracht(gever). Er vindt geen combinatie plaats met andere opdrachten.

Bij Transportbedrijf Tom van Kleinwee B.V. is de klant koning en staat service voorop. Wij verzorgen niet alleen uw transport, maar kunnen dat geheel in uw huisstijl en volgens uw richtlijnen doen. Dit noemen we “Dedicated transport”.

Zo kunt u uw vervoer regelen zonder zelf een wagenpark en personeel aan te hoeven schaffen en uw klanten merken hier niets van. Als bedrijf bent u waarschijnlijk bezig met uitstraling via uw website, reclames en medewerkers in bedrijfskleding.

Dedicated transport in jouw huisstijl

Wij van Transportbedrijf Tom van Kleinwee B.V. bieden dedicated transport door voertuigen in te zetten die voorzien zijn van reclame over uw bedrijf. En vanzelfsprekend gaan onze chauffeurs gekleed in kleding van uw bedrijf. Zo bent u niet alleen online, maar ook op de weg goed zichtbaar!

Dedicated transport of meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!