Evenementen Transport

Evenementen Transport

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een goed evenement. Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Transportbedrijf Tom van Kleinwee B.V. heeft veel ervaring met het evenementen transport. Wij laden, vervoeren en lossen. Hekken, tenten, koelcontainers, toiletunits, podia,  je kan het zo gek niet bedenken of wij vervoeren en leveren het voor u door heel de Benelux!  

Wij werken met de beste vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een grote, wij hebben de beschikking over de juiste trucks en onze deskundige mensen brengen uw goederen veilig van vertrekpunt  tot aan de bestemming. 

Om er zeker van te zijn dat het evenementen transport goed verloopt, gaat er een goede voorbereiding aan vooraf. Wij doen nauwkeurig vooronderzoek naar transportbegeleiding en routeverkenning. Ook regelen wij het papierwerk, zodat u zelf ook daar geen enkele zorg over heeft. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Contact opnemen!