Evenementen Transport

Vervoer naar beurzen en evenementen

Evenementen en beurzen vragen om specifiek vervoer, maar ook flexibiliteit. Voor evenementen transport bent u bij Tom van Kleinwee aan het juiste adres. Als erkend transportbedrijf hebben wij ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in transport voor evenementen. Door ons uitgebreide aanbod van vrachtwagens is het voor ons mogelijk om iedere transportvraag te beantwoorden met het juiste transport. Wij vervoeren grote machines, kleinere ladingen, maar ook complete evenementen en beurzen. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u gebruiken maken van onze kooiaap om zo het laden en lossen gemakkelijker te laten verlopen. Wij zetten voor ons klanten graag een stap extra. Ben jij op zoek naar advies of wil je meer over de mogelijkheden horen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Het vervoer van uw evenement

Bij Transportbedrijf Tom van Kleinwee werken wij met de beste vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs. Of het nu gaat om een klein of groot evenementen, wij beschikken over het juiste materiaal voor transport. Doordat wij diverse vrachtwagens hebben, kunnen wij iedere vorm, maat en gewicht vervoeren. Hekken, tenten, koelcontainers, toiletunits, podia en nog veel meer. Alles wat bij een evenement kom kijken, vervoeren wij met gemak. Daarnaast zijn wij inzetbaar door heel de Benelux. Heeft u nu een evenement in een ander Europees land? Ook dan zijn wij uw transportpartner. Wij beschikken over vakkundige mensen die uw goederen veilig en efficiënt van punt A naar punt B brengen, zelfs naar C als dit nodig is.

Vakkundig transport van evenementen

Om er zeker van te zijn dat het evenementen transport goed verloopt, zorgen wij voor de juiste voorbereiding. Dit doen wij door nauwkeurig vooronderzoek naar transportbegeleiding en routeverkenning. De routeverkenning is vooral van belang wanneer we te maken hebben met afwijkende vormen en maten waardoor speciaal transport nodig is. Dit is veelal het geval bij het transport van evenementen, vanwege de verschillende attributen die vervoerd moeten worden. Daarnaast regelen wij ook al het papierwerk, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wilt u ons inschakelen voor het vervoeren van uw evenement? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op. Wij helpen u graag.

Evenementen Transport dienstverlening

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een goed evenement. Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Transportbedrijf Tom van Kleinwee B.V. heeft veel ervaring met het evenementen transport. Wij laden, vervoeren en lossen. Hekken, tenten, koelcontainers, toiletunits, podia,  je kan het zo gek niet bedenken of wij vervoeren en leveren het voor u door heel de Benelux!  

Wij werken met de beste vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een grote, wij hebben de beschikking over de juiste trucks en onze deskundige mensen brengen uw goederen veilig van vertrekpunt  tot aan de bestemming. 

Om er zeker van te zijn dat het evenementen transport goed verloopt, gaat er een goede voorbereiding aan vooraf. Wij doen nauwkeurig vooronderzoek naar transportbegeleiding en routeverkenning. Ook regelen wij het papierwerk, zodat u zelf ook daar geen enkele zorg over heeft. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!