Kooiaap transport

De specialist voor kooiaap transport

Bij transportbedrijf Tom van Kleinwee zetten wij u als klant voorop, daarom denken wij met u mee buiten de standaard kaders. Wij bieden u dan ook graag de mogelijkheid voor kooiaap transport voor het lossen van uw goederen. Een kooiaap is een meeneemheftruck die we achterop de vrachtwagen plaatsen. De kooiaap is binnen een minuut klaar voor gebruik, waardoor u de vracht kunt laden en lossen. De heftruck is makkelijk in gebruik en beschikt over een kracht waardoor geen vracht te zwaar is. De kooiaap is een multifunctionele aanvulling voor uw logistiek proces. Bent u geïnteresseerd in kooiaap transport? Vraag meer informatie bij ons op. Wij denken graag met u mee.

Kooiaap is lichter en wendbaarder

De kooiaap is een multifunctionele heftruck die allerlei positieve factoren bevat. Vergeleken met conventionele vorkheftrucks voor de industrie zijn deze meeneemheftrucks lichter en een stuk wendbaarder. De kooiaap kan een gewicht van 2.500 kilogram tillen. Dit zijn dus heel wat goederen die eenvoudig gelost of geladen kunnen worden. Daarnaast is het een flexibele heftruck doordat er behalve voor- en achterwaarts, ook zijwaarts gewerkt kan worden. Het is voorzien van uitschuifbare lepels waardoor goederen er eenvoudig op geplaatst kunnen worden, welke maat ze ook hebben. Verder is de kooiaap overal in te zetten, geen ondergrond is onmogelijk. Hierdoor kunnen we de kooiaap inzetten op plaatsen waar bereikbaarheid een uitdaging vormt.

Vragen over ons kooiaap transport?

Bij transportbedrijf Tom van Kleinwee doen wij er alles aan om uw transport efficiënt en vakkundig te laten verlopen. Met behulp van een kooiaap versnellen wij uw logistieke proces en maken het tegelijkertijd een stuk eenvoudiger. Met de heftruck kunt u ten alle tijden laden en lossen bij de klant, zelfs als de klant geen losmogelijkheden heeft. Dit is de stap die wij extra zetten voor onze klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kooiaap transport bij Tom van Kleinwee? Wij beantwoorden graag al uw vragen en bieden ons transportadvies aan indien u dit wenst. Kom in contact!

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!