Containertransport

Huren van vrachtwagen trailer of oplegger

Wil jij een vrachtwagen trailer of oplegger huren voor een bepaalde periode? Dat kan! Wij verhuren vrachtwagen trailers en opleggers tegen zeer scherpe prijzen. Voor vrachtwagen en oplegger verhuur bent u bij Transportbedrijf Tom van Kleinwee aan het juiste adres. Zowel voor korte als lange termijn hebben we diverse trailers en opleggers beschikbaar. Overtuig u van de snelle service en flexibele huur. Zo kunt u dat nieuwe werk uitproberen of het gat van een defecte trailer of oplegger opvullen. Ook verhuren we opleggers voor tijdelijke opslag van goederen op ons terrein of daarbuiten, bijvoorbeeld tijdens evenementen, verbouwingen of verhuizingen.

Verschillende type trailers huren

Bij Transportbedrijf Tom van Kleinwee kan je een trailer huren voor een korte of langere periode. Wij beschikken over verschillende soorte trailers. Zo verhuren wij dichte trailers en trailers met een schuifzeil. Trailers met een schuifzeil en zijn ideaal voor het laden en lossen van goederen. Daarnaast zijn vele van onze trailers voorzien van een laadklep, achtersluitklep of onderschuifklep. Ook hebben wij koeltrailers te huur. Onze koeltrailers kunnen koelen tot wel -20 graden Celsius en zijn zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere planten voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Regelmatig worden onze koeltrailers ook gebruikt op evenementen en festivals. Vraag nu vrijblijvend een huur offerte aan en huur morgen al een trailer of oplegger.

Waarom een trailer huren?

Een trailer huren kan in veel gevallen erg handig zijn en is meestal de goedkoopste oplossing. Wij hebben hieronder verschillende situaties neergezet waarom het huren van een trailer slim kan zijn.

  • Vervoeren van goederen
  • Evenementen vervoer
  • Verhuizen (van plaats A naar B)
  • Verbouwing (tijdelijke) opslag
  • Gebruiken als podium tijdens een event

Eenvoudig en snel een trailer huren

Transportbedrijf Tom van Kleinwee is de specialist als het gaat om verhuur van trailers door heel Nederland. Met een breed assortiment van trailers en opleggers kunnen wij aan al uw wensen voldoen. De trailers verkeren in top staat en u kunt hiermee binnen no-time veilig de weg op. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een diverse type opleggers. Benieuwd naar de verhuur mogelijkheden? Neem dan contact met ons op .

Vraag vrijblijvend een trailer verhuur offerte aan!

Offerte aanvragen

Contact opnemen!