Transportbedrijf Tom van Kleinwee

Internationaal Transport

Bij transportbedrijf Tom van Kleinwee vervoeren wij goederen zowel binnen als buiten de landsgrenzen van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij internationaal transport voor veel onze klanten mogen regelen. Ons specialisme ligt binnen de Benelux, maar ook ver daarbuiten zijn de mogelijkheden voor transport eindeloos. De diensten van transportbedrijf Tom van Kleinwee reiken tot verschillende uithoeken in Europa. Overal waar onze chauffeurs komen verzekeren zij onze klanten van een efficiënt en vakkundig vervoer waarbij kwaliteit continu wordt gewaarborgd. Om deze reden is uw transport op internationaal niveau bij ons in goede handen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van transport door Europa? Neem dan contact met ons op.

Internationaal wegtransport

U kunt bij ons terecht voor alle soorten van internationaal wegtransport. Voor iedere vraag die u heeft op het gebied van transport bieden wij u de juiste oplossing. Onze chauffeurs rijden dagelijks naar de Benelux landen, maar ook ver daarbuiten. Alle Europese landen zijn voor ons haalbaar waarbij wij kijken naar de beste prijzen, snelheid en duurzaamheid om uw ladingen te vervoeren. Vanzelfsprekend regelen wij ook de complete planning en adviseren wij u over het juiste type wegtransport. Wij hebben een breed aanbod van trekker-oplegger combinaties zoals een vrachtwagen met kooiaap of met of zonder laadklep. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw transportvraag!

Uw transport naar het buitenland in goede handen

Bij Tom van Kleinwee bent u verzekerd van de beste transportoplossing. Dit komt door onze ervaring in het vak, onze gecertificeerde chauffeurs en onze uitgebreide wagenpark. Wij zijn uw flexibele en efficiënte transporteur voor het vervoeren van uw goederen in het buitenland. Wij verzorgen de transport op internationaal niveau met als grootste werkgebied de Benelux. Onze chauffeurs leveren goederen in alle soorten en maten op uw gewenste bestemming. Dit doen zij efficiënt en vakkundig. Op deze manier maken wij onze belofte van de beste transportoplossing waar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw internationaal transport? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op!

Internationaal Transport dienstverlening

Wij zijn specialist op het gebied van nationaal en internationaal transport. Onze ambitie is om snel, duurzaam, veilig en kosteneffectief te transporteren. In nauwe samenspraak met u als opdrachtgever bieden we transportoplossingen op maat die passen bij uw budget en planning.

Hoogkwalitatieve dienstverlening tegen scherpe tarieven. Zo realiseren we efficiënt transport tegen scherpe tarieven. Zodat u ook úw klant de zekerheid van hoogkwalitatieve dienstverlening kunt bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Tom van Kleinwee B.V. is +31 06 54 35 31 06 of mail naar info@tomvankleinwee.nl.

Vraag vrijblijvend een transport offerte aan!

Transportaanvraag

Contact opnemen!